Znani polfinalisti SLAM-a

Prvo arbitražno tekmovanje na področju športnega prava v regiji – SLAM, se seli v zaključne boje, kajti znane so univerze, ki so se uvrstile med štiri najboljše! 

Tudi SLAM (Sports Law Arbitrary Moot) v svoji prvi izvedbi poteka pod vplivom pandemije koronavirusa, zaradi česar so se datumi izvedbe tekmovanja nekoliko zamaknili, obenem pa so bili organizatorji primorani odpovedati finalni dogodek, ki bi potekal v Ljubljani. Tako bomo zmagovalca iskali v spletnem okolju. 

Ekipe univerz, ki so po mnenju skupine priznanih strokovnjakov in ocenjevalcem v tekmovanju SLAM dosegle najboljše rezultate in se uvrstile v polfinale, so: 

  1. Team 2228, – Univerza v Mariboru
  2. Team 2205, – Univerza v Ljubljani
  3. Team 2238 – Univerza v Beogradu 
  4. Team 1351 – Univerza v Messini

Organizatorji bodo točen datum izvedbe polfinala oznanili v kratkem, trenutno pa se kot najbolj izvedljiv čas kaže v mesecu septembru. 

Iskrene čestitke vsem polfinalistom, obenem pa tudi vsem ostalim sodelujočim ekipam, ki so se že v prvi izvedbi potegovale za naslov zmagovalca SLAM-a. Organizatorji se nadejajo, da se bo pozitivna beseda o tekmovanju in priložnostih, ki jih SLAM ponuja študentom, še razširila. Vse sodelujoče ekipe bodo prejele certifikat za sodelovanje po koncu finala.